Verrijk uw klantrelatie

Uw eigen nieuwsbrief?

We schrijven uw teksten

Elke tekst heeft zijn eigen doelstelling. Welke boodschap wilt u overbrengen in uw nieuwe brochure? Wat voor tekst past het beste bij een e-mailnieuwsbrief?

CHIDERO heeft ervaring met allerlei tekstvormen en bijbehorende redactie. Zo schrijven we sterke advertorials, aantrekkelijke persberichten en natuurlijk ook webteksten die vriendelijk zijn voor zoekmachines! In overleg met de opdrachtgever wordt in kaart gebracht wat de wensen zijn en welke tekstvorm het meest geschikt is.

Neem contact met ons op!

Wat voor teksten schrijven we?

  • Advertorial
  • Brochure
  • Folder
  • Nieuwsbrief
  • Persbericht
  • Webtekst
  • Interview
  • en meer...

Ik wil in een korte tekst laten zien wat de toegevoegde waarde van mijn bedrijf is. Hoe schrijf ik een goede advertorial voor in een vakblad?

VDB Adviesgroep Subsidieadviseurs in Roosendaal helpt zorginstellingen met het verzilveren van subsidiemogelijkheden. Een doelgerichte dienstverlening voor een vrij complexe markt.

CHIDERO schreef een advertorial voor publicatie in het blad Care&Cure, Magazine voor het Zorgmanagement. Het eindresultaat? Een professionele, prettig lezende tekst voor de opdrachtgever en geen redactiewerk meer voor het magazine.   Zorginstellingen laten geld liggen


Het magazine van een nationale sportbond heeft een interview nodig. Christ, wat denk je ervan?

Badminton Nederland geeft tijdens het competitieseizoen wekelijks een digitaal magazine uit. Hiervoor schrijft de redactie zelf stukken, maar redactionele bijdragen van buiten zijn ook welkom.

Op verzoek van toenmalig bondsvoorzitter Ted van der Meer ging CHIDERO in gesprek met Monique Broeke. De eredivisiespeelster vertelde vrijuit over haar uitdagingen en ambities. En daarbij was het ook voor de schrijver een fijn gesprek om te voeren!   Even bijpraten met Monique Broeke


In gesprek met een jurist die als badmintonner Nederlands Kampioen is geweest. Een openhartig interview.

Voor badmintonline.nl sprak CHIDERO met Clemens Wortel, anno 2013 voorzitter van Badminton Nederland.

De Nederlandse badmintonbond bevindt zich al enkele jaren in roerig vaarwater wegens een controversieel sponsorcontract. Met een jurist aan het roer zou je dat 'probleem' toch zo weggenomen moeten hebben? Of toch niet?   Interview met Clemens Wortel